כריך "ראפ" עם לאבנה, ביצה קשה, שמן זית וזעתר

מתכון, מתכונים , בישולים , הכנת אוכל ,מאסטר שף , בישול , טעם , טעים ונעים
חומרים:
1 טורטייה, או פשוט פיצה דקה שאפשר לגלגל 
2 כפות גדושות של גבינת לאבנה 5%
ביצה קשה חתוכה ל- 4 (אפשר להכין ערב לפני)
כ- 8 זיתים ללא חרצנים
מעט שמן זית
מעט זעתר
אפשר להוסיף ירקות שאוהבים

אופן ההכנה:
1. מורחים על גביי הטורטייה או הפיתה גבינת לאבנה 
2. מניחים במרכז לאורך הטורטייה את הביצה החתוכה, מפזרים מעל זיתים, מעט שמן זית וזעתר. 
3.מגלגלים את הטורטייה ועוטפים בניילון נצמד לשמירת הטריות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה