משקה שוקולד חם:
240 גרם שוקולד מריר איכותי(70% מוצקי קקאו)
250 סמ"ק שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
אופן הכנה:
להביא את השמנת מתוקה והחלב לרתיחה
להנמיך את האש ללהבה נמוכה
להוסיף את השוקולד
ולערבב עד קבלת מרקם חלק
ניתן לקשט עם שוקולד מקופלת/לבבות שוקולד
משקה שוקולד לבן חם:
320 גרם שוקולד לבן
מקל וניל
250 סמ"ק שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
אופן הכנה:
להביא את השמנת מתוקה והחלב לרתיחה
להנמיך את האש ללהבה נמוכה
להוסיף את השוקולד
ואת הגרגירים שבתוך המקל הווניל
לערבב עד קבלת מקרם חלק
ניתן לקשט עם שוקולד מקופלת לבן/לבבות שוקולד לבן
:)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה