120 גרם מוצרלה
20 גרם חמאה
2 כפות רוטב עגבניות משומר
כפית אורגנו טרי קצוץ/ אבקת אורגנו
כף טפנד זיתים שחורים
מלח פלפל
אופן ההכנה:
מכינים רוטב פיצה: מערביים את רוטב העגבניות עם האורגנו.
על גביי פרוסות הלחם מורחים 10 גרם חמאה .
מורחים על שני צידי הלחם את רוטב הפיצה ואת הטפנד. מפזרים את המוצרלה, מתבלים במעט מלח ופלפל.
סוגרים
את הטוסט מורחים מבחוץ 10 גרם חמאה ומכניסים לטוסטר.
בתאבון!
את הטוסט מורחים מבחוץ 10 גרם חמאה ומכניסים לטוסטר.
בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה