חומרים:
200 גרם גבינה לבנה 5%
100 גרם גבינת שמנת 26%
50 גרם סוכר
כף פודינג
200 גרם קצפת מתוקה
100 גרם פירורי עוגה או ביסקוויט
אופן הכנה:
1.מערבבים את הסוכר הגבינות והפודינג
2. מקציפים את הקצפת (80% הקצפה)
3. מערבבים את החומרים עם הקצפת (בפעולת קיפול) שהקצפת לא תתפרק.
4. יוצקים לכוסות ומפזרים מעל את פירורי הביסקוויט
:)
200 גרם גבינה לבנה 5%
100 גרם גבינת שמנת 26%
50 גרם סוכר
כף פודינג
200 גרם קצפת מתוקה
100 גרם פירורי עוגה או ביסקוויט
אופן הכנה:
1.מערבבים את הסוכר הגבינות והפודינג
2. מקציפים את הקצפת (80% הקצפה)
3. מערבבים את החומרים עם הקצפת (בפעולת קיפול) שהקצפת לא תתפרק.
4. יוצקים לכוסות ומפזרים מעל את פירורי הביסקוויט
:)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה