סלט קינואה עם ירקות וכדורי מוצרלה עם שמן זית וחומץ בלסמי

חומרים לחמישה סועדים:
מתכון, מתכונים , בישולים , הכנת אוכל ,מאסטר שף , בישול , טעם , טעים ונעים
1 כוס קינואה
6 כפות שמן זית
2 כוסות עלי ביבי
1 י"ח פלפל אדום
1 י"ח פלפל ירוק
1 י"ח לימון
2 י"ח עגבניות
100 גרם פטריות שמפיניון
1 יח' בצל ירוק
מלח, פלפל לבן
מים לבישול
250 גרם כדורי מוצרלה קטנים
3 כפות שמן זית
כף חומץ בלסמי

אופן הכנה:
מאדים את הקינואה בשתי כפות שמן, מוספים שתי כוסות מים רותחים, מלח, פלפל ומבשלים 10 דקות בחום נמוך (סיר מכוסה), לאחר נותנים לקינואה עוד 5 דקות בסיר ומקררים.
קוצצים את הפלפלים, העגבניות (ללא הגרעינים), הלימון לקוביות קטנות, פורסים את הפטריות ואת הבצל הירוק.
מערבבים את כל החומרים יחד ומגישים.

בתאבון!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה