גבינת הקאשקבל מוסיפה נפח וארומה ללביבות.
חומרים ל- 6 סועדים:
2 זוקיני בינוני מגורדים בפומפייה גסה
מקל כרישה פרוס לרצועות דקות
2 שיני שום קצוצות
150 גרם משולש קשקבל, מגורד בפומפייה
5 כפות קמח מצה
2 ביצים
מלח פלפל
א. במעט שמן זית מטגנים את הכרישה, לאחר שתי דקות מוסיפים את השום ומטגנים שתי דקות נוספות
ב. מכבים את האש ומוסיפים את הזוקיני המגורד למחבת החמה ומערבבים היטב. ממליחים ומפלפלים.
ג. מעבירים את הכול לקערה מוסיפים את הקשקבל המגורדת, הביצים וקמח המצה.
ד. בעזרת שתי כפות רטובות יוצרים לביבות ומטגנים במחבת, בשמן הזית עד להשחמתם משני הצדדים
ה. להגיש חם
בתאבון!
חומרים ל- 6 סועדים:
2 זוקיני בינוני מגורדים בפומפייה גסה
מקל כרישה פרוס לרצועות דקות
2 שיני שום קצוצות
150 גרם משולש קשקבל, מגורד בפומפייה
5 כפות קמח מצה
2 ביצים
מלח פלפל
א. במעט שמן זית מטגנים את הכרישה, לאחר שתי דקות מוסיפים את השום ומטגנים שתי דקות נוספות
ב. מכבים את האש ומוסיפים את הזוקיני המגורד למחבת החמה ומערבבים היטב. ממליחים ומפלפלים.
ג. מעבירים את הכול לקערה מוסיפים את הקשקבל המגורדת, הביצים וקמח המצה.
ד. בעזרת שתי כפות רטובות יוצרים לביבות ומטגנים במחבת, בשמן הזית עד להשחמתם משני הצדדים
ה. להגיש חם
בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה