מתכון למנה שתמיד יוצאת מעולה ותמיד מוסיפה צבעוניות לשולחן.
6-10 עגבניות קטנות- בינוניות
250 גר' קאשקבל של מחלבות גד, מגורד בפומפייה דקה
50 גר' משולש פקורינו (מהמעדנייה) , מגורד בפומפייה דקה
1 גביע ריקוטה פרסקה 9% של מחלבות גד
2 ביצים
אופן ההכנה:
קוטמים את העגבניה, בעזרת כפית מרוקנים את תוכן העגבניה, מערבבים את תוכן העגבניה עם הגבינות והביצים, ממלאים חזרה את העגבניות הריקות במילוי.
מכסים במכסה. אופים בתנור שחומם מראש (180 מעלות) או בטוסטר אובן כרבע שעה עד להשחמת הגבינות.
ניתן להגיש חם או קר. (קר- בטמפרטורת החדר)
בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה