לביבות ריקוטה פרסקה

מתכון מיוחד לפסח של לביבות עם ריקוטה פרסקה ותפוחי אדמה. מעולה להגשה עם יוגורט כבשים
חומרים ל-6 סועדים:

סלסלת ריקוטה פרסקה 9% של מחלבות גד
בצל קטן, קצוץ דק
שמן זית לטיגון
2 ביצים
2 כפות קמח מצה
2 תפוחי אדמה בינונים, מקולפים ומגורדים בפומפייה גסה
מלח פלפל
צנצנת יוגורט כבשים 5%

א.    בקערה מערבבים את הריקוטה, הבצל, הביצים, תפוחי אדמה מלח פלפל וקמח המצה, לתערובת יציבה
ב.    בעזרת כף יוצרים לביבות ומטגנים במחבת, בשמן הזית עד להשחמתם משני הצדדים
ג.    ניתן להגיש חם או קר , מומלץ בתוספת יוגורט כבשים או עיזים.

בתאבון!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה