מתכון למצה בריי משודרג עם בולגרית מסורתית ועגבניות
6 מצות
200 גר' בולגרית מסורתית 5% של מחלבות גד
3 ביצים
רבע כוס חלב
50 גרם חמאה
2 כפות שמן זית
א. מרטיבים מעט את המצות במים, חותכים כל מצה לארבעה חלקים.
ב. מפזרים בולגרית על מחצית מרבעי המצות בבולגרית למריחה ומכסים ברבע נוסף.
ג. טורפים את הביצים עם החלב.
ד. מחממים במחבת את החמאה ושמן הזית
ה. טובלים כל כריך מצות בתוך בלילת הביצים ומטגנים משני הצדדים להשחמה מלאה
ו. את העגבניות אפשר לשים בתוך הכריך או להגיש בצד
6 מצות
200 גר' בולגרית מסורתית 5% של מחלבות גד
3 ביצים
רבע כוס חלב
50 גרם חמאה
2 כפות שמן זית
א. מרטיבים מעט את המצות במים, חותכים כל מצה לארבעה חלקים.
ב. מפזרים בולגרית על מחצית מרבעי המצות בבולגרית למריחה ומכסים ברבע נוסף.
ג. טורפים את הביצים עם החלב.
ד. מחממים במחבת את החמאה ושמן הזית
ה. טובלים כל כריך מצות בתוך בלילת הביצים ומטגנים משני הצדדים להשחמה מלאה
ו. את העגבניות אפשר לשים בתוך הכריך או להגיש בצד
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה