חומרים
1/2 ק"ג שקדי עגל
צרור טימין
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כפית מלח גס
3 כפות שמן זית
1/2 כוס רוטב צ'ילי חמוץ מתוק
1/4 כוס סילאן
1/2 כפית שום כתוש
10 יח' שיפודי יקיטורי
3 יח' סלק
קורט מלח
קורט פלפל שחור
אופן הכנה
1 חותכים את השקדים לקוביות
2. מתבלים אותם במלח פלפל טימין ושמן זית וצורבים אותם בגריל במחבת או בתנור עד לקבלת צבע זהוב
3. מערבבים את רוטב הצ'ילי עם רוטב הסילאן והשום
4. מבשלים את הסלק, עד ריכוך מושלם
5. חותכים את הסלק לקוביות ומטבלים במלח ופלפל
6. סידור הצלחת, מניחים את הסלק במרכז הצלחת עליו מניחים את שיפוד העגל ובוזקים את הרוטב על השיפוד ועל הצלחת.
בתאבון :)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה