עוגת דבש

מתכון, מתכונים , בישולים , הכנת אוכל ,מאסטר שף , בישול , טעם , טעים ונעים
רכיבים:
320 גר דבש
4 ביצים
2 תפוחי גרנד סמית
200 גר סוכר
320 גר שמן
320 גר קמח
כפית קינמון
כפית הל
קורט ציפורן
200 סמק תה
כפית סודה לשתייה
כף אבקת אפייה

אופן ההכנה:

חותכים תפוח אחד קלוף לקוביות מחממים מחבת וממיסים לתוכה 100 גר סוכר מוסיפים את הקוביות תפוחים ומקרמלים לצבע ענברי
את התפוח השני קולפים ופורסים לפרוסות
מערבבים את הרכיבים הרטובים שמן ביצים  דבש וסוכר
מוסיפים קמח ,תבלינים(מהרכיבים מעלה) ,אבקת אפייה וסודה לשתייה מוסיפים את התה ואת התפוחים המקורמלים מעבירים לתבנית  מפזרים מעל את פלחי התפוח ואופים 50 דק ב150 מעלות
בתאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה