עוגיות גבינה, סוכריות ושוקולד

מתכון, מתכונים , בישולים , הכנת אוכל ,מאסטר שף , בישול , טעם , טעים ונעים
חומרים לכ- 25 עוגיות:
200 גרם חמאה רכה
1 כוס סוכר לבן 
1 כוס סוכר חום
3 ביצים
150 גרם ריקוטה פרסקה  (1/2 מהקופסה)
3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1/2 כוס שוקולד צ'יפס
סוכריות עדשים צבעוניות לקישוט
אופן ההכנה:
  1. בקערת מיקסר מערבלים את החמאה והסוכר (הלבן והחום) וגבינת ריקוטה פרסקה, מוסיפים את הביצים, הקמח ואבקת האפייה וממשיכים לערבל את קבלת תערובת אחידה ודביקה. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים בעזרת כף עץ.
  2. מעבירים את התערובת לחצי שעה במקרר
  3. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות) ומרפדים 3 תבניות בנייר אפייה. 
  4. מוציאים מהמקרר ונותנים לילדים ליצור כדורים עם מעט קמח על הידיים כדי שלא יידבקו
  5. מסדרים את הכדורים בתבניות עם מרווחים בין הכדורים ומקשטים מעל בעדשים
  6. מכניסים לתנור ואופים כ- 17-2- דקות, עד להזהבה
  7. מצננים ושומרים בכלי אטום

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה