חומרים:
1 יח' פילה דג סלמון (בערך 1.2 ק"ג)
1/2 ק"ג מלח גס
1/2 ק"ג סוכר
1 כף פלפל שחור גרוס
1/4 כוס שמיר קצוץ
אופן הכנה:
-מורידים מפילה הדג את העור (רצוי שהוא חצי קפוא)
-מערבבים את את שאר החומרים יחד
-עוטפים את הדג מכל הצדדים בחומרי הטעם ומשארים את הדג במקרר עם החומרים למשך 36 שעות.
-לאחר שוטפים את הדג במים קרים ומחזרים למקרר.
-פורסים את הדג, דק, דק ומגישים.
-הדג יכול להיות במקרר עד 5 ימים.
1 יח' פילה דג סלמון (בערך 1.2 ק"ג)
1/2 ק"ג מלח גס
1/2 ק"ג סוכר
1 כף פלפל שחור גרוס
1/4 כוס שמיר קצוץ
אופן הכנה:
-מורידים מפילה הדג את העור (רצוי שהוא חצי קפוא)
-מערבבים את את שאר החומרים יחד
-עוטפים את הדג מכל הצדדים בחומרי הטעם ומשארים את הדג במקרר עם החומרים למשך 36 שעות.
-לאחר שוטפים את הדג במים קרים ומחזרים למקרר.
-פורסים את הדג, דק, דק ומגישים.
-הדג יכול להיות במקרר עד 5 ימים.
בהצלחה ובתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה