חומרים:
חומרי הבצק
50 גרם סוכר
150 גרם מרגרינה
230 גרם קמח
1 ביצה
קורט מלח
חומרים למילוי
300 גרם ברוקולי
1 יח' בצל קצוץ
50 גרם חמאה
200 גרם גבינת פטה כבשים (מפוררת)
½ כוס שמנת
2 ביצים
¼ כפית אגוז מוסקט
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל לבן
חומרי לסלסה
4 יח' עגבניות
½ כפית שום כתוש
כף שמן זית
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל לבן
6 יח' קוקטים חד פעמי בקוטר 8 ס"מ
אופן הכנה:
מערבבים את חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד (ניתן להכניס הכול למיקסר), נותנים לבצק "לנוח" שעה.
בזמן שהבצק "נח" מטגנים את הבצל בחמאה עד לקבלת צבע זהוב, מבשלים את הברוקולי בישול קצר במים רותחים ומקררים קירור מהיר במים קרים (על מנת לשמור את הצבע הירוק, לאחר מכן מוסיפים את שאר החומרים)
את הבצק מרדדים לעובי ½ ס"מ וקורצים עיגולים בקוטר של 1 ס"מ יותר מקוטר הקוקוט, משמנים את דפנות הקוקוט ומציפם את הקוקוט בבצק, (את תחתית הבצק מחוררים עם מזלג) ממלאים את הבצק בברוקולי ומכסים עם בצק מלמעלה את הקוקט. מורחים עם מברשת ביצה עם מעט מים על הבצק מלמעלה.
מכניסים לתנור חם (180 מעלות) כ- 15 דקות עד לקבלת צבע זהוב של הבצק.
אופן הכנת הסלסה
טוחנים את העגבניות עם שמן הזית השום מלח והפלפל
סידור הצלחת:
במרכז מניחים את המאפה (ניתן לחתוך אותו לחצי) ומסביב מוזגים את הסלסה.
בתאבון
חומרי הבצק
50 גרם סוכר
150 גרם מרגרינה
230 גרם קמח
1 ביצה
קורט מלח
חומרים למילוי
300 גרם ברוקולי
1 יח' בצל קצוץ
50 גרם חמאה
200 גרם גבינת פטה כבשים (מפוררת)
½ כוס שמנת
2 ביצים
¼ כפית אגוז מוסקט
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל לבן
חומרי לסלסה
4 יח' עגבניות
½ כפית שום כתוש
כף שמן זית
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל לבן
6 יח' קוקטים חד פעמי בקוטר 8 ס"מ
אופן הכנה:
מערבבים את חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד (ניתן להכניס הכול למיקסר), נותנים לבצק "לנוח" שעה.
בזמן שהבצק "נח" מטגנים את הבצל בחמאה עד לקבלת צבע זהוב, מבשלים את הברוקולי בישול קצר במים רותחים ומקררים קירור מהיר במים קרים (על מנת לשמור את הצבע הירוק, לאחר מכן מוסיפים את שאר החומרים)
את הבצק מרדדים לעובי ½ ס"מ וקורצים עיגולים בקוטר של 1 ס"מ יותר מקוטר הקוקוט, משמנים את דפנות הקוקוט ומציפם את הקוקוט בבצק, (את תחתית הבצק מחוררים עם מזלג) ממלאים את הבצק בברוקולי ומכסים עם בצק מלמעלה את הקוקט. מורחים עם מברשת ביצה עם מעט מים על הבצק מלמעלה.
מכניסים לתנור חם (180 מעלות) כ- 15 דקות עד לקבלת צבע זהוב של הבצק.
אופן הכנת הסלסה
טוחנים את העגבניות עם שמן הזית השום מלח והפלפל
סידור הצלחת:
במרכז מניחים את המאפה (ניתן לחתוך אותו לחצי) ומסביב מוזגים את הסלסה.
בתאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה