כרוב בתחמיץ

מתכון, מתכונים , בישולים , הכנת אוכל ,מאסטר שף , בישול , טעם , טעים ונעיםחומרים:
1 יח' כרוב לבן
4 יח' שיני שום
כף פלפל אנגלי
5 יח' עלי דפנה
צרור שמיר
צרור בזיליקום
3 ליטר מים
1/2 כוס חומץ
1/2 כוס מיץ לימון
4 כפות סוכר
כף מלח
מעט פלפל חריף

אופן הכנה:
1.    חותכים את הכרוב.
2.    מבשלים את חומרי הטעם.
3.    לאחר שהנוזל מתקרר יוצקים על הכרוב ומשארים במקרר למשך 24 שעות לספיגת הטעמים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה