סלט הקפרזה האיטלקי מקבל חיזוק של פלפל ירוק חריף ובצל סגול שנכבש קלות בשמן זית, חומץ, מלח וסוכר. נוזלי הכבישה משמשים גם כרוטב לסלט.
החומרים ל- 6-4 מנות:
לבצל הכבוש:
3 כפות שמן זית
2 כפות חומץ רגיל
1 כפית מלח
1 כפית סוכר
לסלט:
600 גרם עגבניות שרי, חצויות
1 קופסה - 150 גרם מוצרלה בייבי
1-1/2 פלפל ירוק חריף, פרוס לעיגולים דקים
8 עלי בזיליקום, פרוסים לרצועות דקות
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה גדולה שמן זית, חומץ, מלח וסוכר.
מוסיפים בצל סגול ומערבבים. משהים כ 20- דקות (מומלץ
לערבב מדי פעם), עד שהבצל מתרכך ומגיר נוזלים.
2. מוסיפים לקערה את שאר החומרים ומערבבים. טועמים
ומתקנים תיבול.
בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה