סלט עגבניות, בצל סגול כבוש ומוצרלה בייבי

סלט הקפרזה האיטלקי מקבל חיזוק של פלפל ירוק חריף ובצל סגול שנכבש קלות בשמן זית, חומץ, מלח וסוכר.  נוזלי הכבישה משמשים גם כרוטב לסלט.

החומרים ל- 6-4 מנות:
לבצל הכבוש:
מתכון, מתכונים , בישולים , הכנת אוכל ,מאסטר שף , בישול , טעם , טעים ונעים1 בצל סגול בינוני, חצוי ופרוס דק
3 כפות שמן זית
2 כפות חומץ רגיל
1 כפית מלח
1 כפית סוכר
לסלט:
600 גרם עגבניות שרי, חצויות
1 קופסה - 150 גרם מוצרלה בייבי
1-1/2 פלפל ירוק חריף, פרוס לעיגולים דקים
8 עלי בזיליקום, פרוסים לרצועות דקות
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה גדולה שמן זית, חומץ, מלח וסוכר.
מוסיפים בצל סגול ומערבבים. משהים כ 20- דקות (מומלץ
לערבב מדי פעם), עד שהבצל מתרכך ומגיר נוזלים.
2. מוסיפים לקערה את שאר החומרים ומערבבים. טועמים
ומתקנים תיבול.

בתאבון!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה