מתכון למצה בריי מתוק וטעים, מריקוטה פרסקה ודבש
6 מצות
סלסלת ריקוטה פרסקה 9% של מחלבות גד
3 ביצים
רבע כוס חלב
50 גרם חמאה
2 כפות שמן זית
2 כפות דבש
קורט קינמון
א. מרטיבים מעט את המצות במים, חותכים כל מצה לארבעה חלקים.
ב. מורחים ריקוטה פרסקה מחצית מרבעי המצות בבולגרית למריחה ומכסים ברבע נוסף.
ג. טורפים את הביצים עם החלב.
ד. מחממים במחבת את החמאה ושמן הזית
ה. טובלים כל כריך מצות בתוך בלילת הביצים ומטגנים משני הצדדים להשחמה מלאה
6 מצות
סלסלת ריקוטה פרסקה 9% של מחלבות גד
3 ביצים
רבע כוס חלב
50 גרם חמאה
2 כפות שמן זית
2 כפות דבש
קורט קינמון
א. מרטיבים מעט את המצות במים, חותכים כל מצה לארבעה חלקים.
ב. מורחים ריקוטה פרסקה מחצית מרבעי המצות בבולגרית למריחה ומכסים ברבע נוסף.
ג. טורפים את הביצים עם החלב.
ד. מחממים במחבת את החמאה ושמן הזית
ה. טובלים כל כריך מצות בתוך בלילת הביצים ומטגנים משני הצדדים להשחמה מלאה
ו. לפני ההגשה מזליפים דבש ומעט קינמון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה