חומרים לקציצה
1 ק"ג פילה דג סלמון (ללא עור)
0.5 ק"ג פילה דג קרפיון
2 י"ח גזר
1 י"ח בטטה
2 י"ח בצל
2 י"ח תפו"א
1 י"ח סלרי
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
4 ביצים
100 גרם קמח מצה
10 גרם אבקת אפיה
1/4 כוס שמן
מלח
פלפל לבן
חומרים לציר (נוזל הדגים)
3 ליטר מים
1 ק"ג ראשי דגים של קרפיון ודג סלמון
כוס יין לבן
7 י"ח עלי דפנה
כף פלפל אנגלי
2 כפות סוכר
כף מלח
חומרי קישוט
100 גרם ביצי סלמון
10 י"ח ביצי שלו כבושים
אופן הכנה
1. טוחנים את כל חומרי הקציצה ומערבבים את כל חומרי הקציצה ביחד. מניחים כחצי את המסה.
2. מכינים קציצות מהמסה, ומכניסים למקרר לשעה.
3. מבשלים את כל חומרי הציר כ30 דקות, ולאחר מסננים את הנוזל.
4. מסדרים בסיר את הקציצות, עליהם יוצקים את הנוזל ומבשלים ביחד כ- 45 דקות.
5. מקררים את הדג ומגישים. לקישוט ניתן להגיש עם ביצי סלמון וביצי שלו כבושים.
בתאבון !
1 ק"ג פילה דג סלמון (ללא עור)
0.5 ק"ג פילה דג קרפיון
2 י"ח גזר
1 י"ח בטטה
2 י"ח בצל
2 י"ח תפו"א
1 י"ח סלרי
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
4 ביצים
100 גרם קמח מצה
10 גרם אבקת אפיה
1/4 כוס שמן
מלח
פלפל לבן
חומרים לציר (נוזל הדגים)
3 ליטר מים
1 ק"ג ראשי דגים של קרפיון ודג סלמון
כוס יין לבן
7 י"ח עלי דפנה
כף פלפל אנגלי
2 כפות סוכר
כף מלח
חומרי קישוט
100 גרם ביצי סלמון
10 י"ח ביצי שלו כבושים
אופן הכנה
1. טוחנים את כל חומרי הקציצה ומערבבים את כל חומרי הקציצה ביחד. מניחים כחצי את המסה.
2. מכינים קציצות מהמסה, ומכניסים למקרר לשעה.
3. מבשלים את כל חומרי הציר כ30 דקות, ולאחר מסננים את הנוזל.
4. מסדרים בסיר את הקציצות, עליהם יוצקים את הנוזל ומבשלים ביחד כ- 45 דקות.
5. מקררים את הדג ומגישים. לקישוט ניתן להגיש עם ביצי סלמון וביצי שלו כבושים.
בתאבון !
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה