חומרים ל-5 מנות:
*5- יח פילה סלמון 180 גרם ליחידה
שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
150- מ"ל רוטב סילאן
150- מ"ל מיץ תפוזים –מערבבים ביחד עם הסילאן
פילטים של תפוז [משני תפוזים]
אופן ההכנה:
מורחים על תבנית אפיה שמן זית ומפזרים מעט מלח גס
מניחים מעל את נתחי הסלמון
מורחים כל נתח ברוטב הסילאן והתפוז ומשרים כשעה
מחממים תנור ל-180 מעלות וצולים את הדג כ-8 עד10 דקות
מניחים על צלחת הגשה נתח סלמון אחד יוצקים מעט רוטב סילאן שנשאר
ומגישים לצד פילטים של תפוז
*המלצת השף-רצוי להגיש עם שעועית ירוקה ופרוסות תפ"א אפויות
בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה